Pikkarainen Huuhkajiin – Jukkola ja Arifi Pikkuhuuhkajiin

Ilveksen Juhani Pikkarainen on nimetty Suomen A-maajoukkueen mukaan. U21-maajoukkueen mukaan on valittu puolestaan Oiva Jukkola ja Doni Arifi.

Markku Kanerva on valinnut vakuuttavasti tällä kaudella Ilveksen puolustuksessa pelanneen Juhani Pikkaraisen ensimmäistä kertaa Huuhkajiin lokakuun UEFA Nations League -otteluihin. Huuhkajat kohtaavat lokakuussa Olympiastadionilla sekä Irlannin (10.10.) että Englannin (13.10.).

Lue Palloliiton uutinen tästä.

Jukkola ja Arifi U21-maajoukkueeseen

Pikkuhuuhkajien matkaan lokakuun otteluihin valittiin Ilveksestä Oiva Jukkola sekä Doni Arifi. Pikkuhuuhkajat kohtaavat ratkaisevissa EM-karsintaotteluissa Sveitsin perjantaina 11.10. vieraissa ja Montenegron kotona tiistaina 15.10.

Suomi on tällä hetkellä lohkossa sijalla kaksi, vain yhden pisteen lohkoa johtavaa Sveitsiä perässä. Lohkon voittaja menee suoraan EM-kisoihin ja lohkon kakkonen etenee vähintään jatkokarsintaan.

Kotiottelu pelataan Tampereella Tammelan Stadionilla tiistaina 15.10. kello 19:00 – liput nyt myynnissä!

Myös U17-maajoukkueeseen Ilves-pelaajia

Minihuuhkajat isännöi Eerikkilässä tuplamaaottelussa Kreikkaa 9. ja 11. lokakuuta. Ottelut ovat Minihuuhkajille viimeiset ennen marraskuun EM-karsintaturnausta.

Ilveksestä mukaan valittiin Ville Kumpu, Miska Laaksonen, Otto Tiitinen, Valtteri Lehtomäki ja Roope Aho.